Csinos laptop hűtőt a népnek

A legújabb zöld számítógép kiegészítő, a hasított bambuszból készült EcoFan Pro laptop hűtő, ami tulajdonképpen egy hordozható állvány, és nem is egy, hanem rögtön két ventilátor van benne.

Ha két ventilátorral lehet csak eléggé lehűteni a laptopod, akkor valószínűleg a laptop a hibás, nem az a módszer, ahogy használod.

A EcoFan Pro szerves bambuszból készült, gyönyörű és állítható.
De … két ventilátor? Energiafogyasztását tekintve 5 volttal tud elszámolni, USB porttal is rendelkezik, így csak csatlakoztatnod kell a laptopodhoz és már működik is. Így a laptopod hatékonyabban képes dolgozni, miközben nem melegedik fel.

Második nézésre környezetbarátnak tűnik, de kicsit gyanús az a 40 dolláros ár. Ehelyett javaslunk néhány alternatívát.
Például, mit szólnál egy halom könyvhöz? Vagy talán egy pár üvegkupakhoz és egy párnához?
Vagy mi lenne, ha feldarabolnál egy kartondobozt? Kicsit elővesszük a kreativitásunkat és máris kész a lista.

Állványon használni a laptopot mindenképpen egészséges megoldás, mert így nem melegszik túl a gép. Viszont ha két ventilátorra van szükséged ahhoz, hogy kellőképp le tudd hűteni laptopodat, jobb, ha a szerviz felé veszed az irányt, mert feltehetőleg nem kicsi a baj, ha tűzforró a gép. Inkább tudd meg , mi a valódi probléma, mint hogy kidobsz 40 dollárt egy szép, csábító, de felesleges bambusz hűtőre.

Ajánlott tartalom

Átadták Magyarország legerősebb szuperszámítógépét Debrecenben

Átadták Magyarország legerősebb szuperszámítógépét pénteken Debrecenben: a Komondor nevű berendezést a Debreceni Egyetem (DE) Kassai úti campusán, a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) szuperszámítógép központjában helyezték üzembe.