Kezdőlap / Technológiák / Zöld autó / Csak a gázolaj drágul a héten

Csak a gázolaj drágul a héten

Emeli bruttó három forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol, a benzin ára a héten nem változik.

A Mol legutóbb, egy hete nem változtatott az árakon, míg azt megelőzően bruttó nyolc forinttal emelte a 95-ös benzin és öt forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. A héten a 95-ös benzin átlagára 439 forint marad, a gázolajé pedig 439 forintra nő. A benzin ára idén április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj január közepén volt a legdrágább, akkor egy liter átlagosan 449 forint volt. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.

Ajánlott tartalom

A Tesla amerikai központjában tárgyalt Varga Mihály

Az amerikai cégek jól érzik magukat Magyarországon, ezt jól mutatja az is, hogy több mint 1500 amerikai irányítású vállalkozás működik az országban mintegy 100 ezer embernek adva munkát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter, miután magyar üzleti delegáció vezetőjeként a Tesla fremonti központjában tárgyalt a Pénzügyminisztérium (PM) csütörtöki közleménye szerint.