Kezdőlap / Rovatok / ZöldTrend / Bútorok bicikliből

Bútorok bicikliből

Igen, kortárs, modern, fenntartható ugyan, de mindenek előtt ezek a bútorok egyszerűen menők.

A tervezők gyakran mondják, hogy az ilyen limitált termékek felszabadítók, és ez egy csodálatos példája ennek az elvnek.  Az elsősorban acélból, alumíniumból és gumi markolatokból, abroncsokból és kerekekből készült bútorokat Andy Gregg tervezte.

Az újrafelhasznált biciklirészek kiválóak székek és asztalok készítéséhez. Bizonyos esetekben más, a közlekedésben használatos eszközök alkatrészeire van szükség, ilyenek például a biztonsági övek, hevederek, autóablakok.

A klasszikus modernizmus hatása (egyértelműen a letisztult tendenciákat követve), süt ezekről a csodálatos művészeti alkotásokról. Andy maga (talán nem meglepő) éveket töltött biciklin és kerékpár boltokban, innen az ihlet. Ha többet szeretnél megtudni a tervezőről és bámulatos munkáiról, megteheted a weboldalára kattintva: http://bikefurniture.com/pages1/about.htm

Ajánlott tartalom

Nem környezetbarát és ártalmas lehet az egészségre a bambuszpohár

Nem környezetbarát és ártalmas lehet az egészségre a papírpoharak környezettudatos alternatívájaként hirdetett bambuszpohár - közölte a termékek tesztelésével foglalkozó német szervezet, a Stiftung Warentest.