Kezdőlap / Rovatok / Zöldinfó / Életmód / Budapest Airport: még többen jelentkezhetnek a lakossági ablakszigetelési programra

Budapest Airport: még többen jelentkezhetnek a lakossági ablakszigetelési programra

Kibővül a négy éve megkezdett lakossági ablakszigetelési program – közölte a Budapest Airport Zrt. az MTI-vel.

A közlemény szerint 2016 és 2019 között – mintegy 150 millió forint ráfordítással – 1500 ingatlantulajdonos számára ajánlották fel a programot, 2020-ban pedig újabb 1500 háztartás számára nyílik meg ez a lehetőség. Hozzátették, hogy 2020-tól a programban való részvétel a korábbinál kétszer nagyobb területen lesz elérhető, és az ingyenes ablakszigetelésen felül tavasztól szellőztető berendezést is igényelhetnek. A programba történő jelentkezés menete hamarosan még gyorsabb és egyszerűbb lesz: az érintett lakóházak tulajdonosai az év elején induló weboldalon keresztül adhatják le igénylésüket – áll a közleményben.

Ajánlott tartalom

A klímaváltozás enyhítésére szólították fel tudósok a kormányt és a parlamentet Horvátországban

Ötszázötven tudós írta alá azt a felhívást Horvátországban, amelyet kedden adtak át a kormánynak, a parlamentnek, valamint az illetékes minisztériumnak, és amelyben arra szólítják fel őket, hogy mielőbb cselekedjenek a klímaváltozás enyhítéséért - írta a helyi sajtó.