Bemutatták az Apple iPad-od

Lehullott a lepel az oly régóta várt Apple termékről.

Mobiltelefonnál nagyobb ,de egy laptoptól kisebb az Apple iPad. A srácok az appleblognál élőben közvetítették a bemutatót így nálunk beszéljenek a képek és a videók. Első információk szerint az iPad környezetbarát. Reméljük hamarosan mi is meggyőződhetünk róla.

A képekért görgess le.

Ajánlott tartalom

Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Egyedi zöld színt vezet be termékein a kulacsokat és Microdrinkeket forgalmazó Waterdrop vállalat. A feltűnő, élénk színnel a vállalat kifejezi elköteleződését a környezetvédelem és fenntarthatóság mellett, és egyben szeretné felhívni a figyelmet a környezettudatosabb életmód fontosságára, és a választás lehetőségére.

2 hozzászólás

  1. Végre végre! 🙂 Már vártam nagyon!

  2. alternatívák, hogy mire lehet használni az Ipad-et:

    Nem tudod kitámasztani az ajtót?
    Mindig eldőlnek a könyveid a polcon?
    Zavar ha a vágódeszka összekarcolódik?
    Elszabták az asztalodat és folyton billeg?
    A zseblámpád fénye túl éles?
    Nincs hol tartanod a fokpiszkálód, mert mindig kiesik mindenhonnan?

    NEKED Ipadre van szükséged!

    Az Ipad könnyen kezelhető pont 1,3 cm és a széle le van kerekítve így több ajtó típushoz is használható.

    Az Ipad-de kényelmesen megakadályozhatod hogy könyveid eldőljenek. 9,7 hüvelykes méretével ideális, az ember csak oda teszi a polc végére, a merev lapot megdönti, és befeszíti az utolsó könyv és a polc vég közé!

    Az Apple termékeinek érintőképernyője köztudottan jól bírja a strapát, vágd ezen a kolbászt! és nem kell többet azt hallgatnod hogy már megint milyen karcos a vágódeszka!

    Az ajtók mellett kitűnő asztalok, székek alátámasztására is! régiek a bútoraid, minden olyan mintha csak 3 lábon állna? Vegyél Ipadet!!!

    Ha zavar a éles fény a sötétben?
    Használj Ipadet, ez a készülék fehér kijelzőre állítva garantáltan kellemes lágy fényt bocsát ki magából! nincs többé hunyorgás 🙂

    Adjak egy fokpiszkálót?
    egy ebéd után igazán jó dolog, ha nem a zsebedből kotorsz elő valami undormányt, hanem egy Ipadből a tiszta fogpiszkálót! több csatlakozó helyére nyugodtan jó pár darabot betárazhatsz, és nem kell félni, hogy az SD kártya tartó túl széles, mert szerencsére az nincs benne így igazán nyugodtan tehetsz bele bárhová!

    Úgy érzed megtaláltad a tökéletest?
    IGEN neked I PAD KELL