Bambuszba zárt iPhone

A legjobb eszköz egy iPhone mindennapos igénybevétellel járó károsodásoktól való megóvására kétségtelenül a régi fényképezőgépek hangulatát felelevenítő fa tok.

Lassan az összes Apple termékhez kapható lesz egy bambuszból készült védőbevonat. A Macbook után, most az iPhone-ok a szerencsések, melyek környezettudatos és emellett szép külsőt kaphatnak. A SigniCASE által tervezett iPhone tok anyagát egy gyorsan növő és gyorsan lebomló bambuszból készítik, és az egész nem nyom többet 22 grammnál. Emellett nem elhanyagolható, hogy a tok hátulja egy régi típusú fényképezőgépre emlékeztető mintázatot kapott. A Hong Kong-i gyártó, a SigniCASE nemcsak a termék anyagát illetően környezettudatos, hanem a bolti csomagolás kivitelezésére is odafigyelnek. A kizárólag újrahasznosítható anyagokkal dolgozó cég létrehozott egy felületet, melyen az iPhone tokot rendelők megtervezhetik a tok hátulját saját ízlésük szerint. Így ha például a fényképezőgép minta nem tetszik valakinek, vagy valami egyedit szeretne, csak elküldi a terveit, és a SigniCASE a kért mintát gravírozza a fába.

Ajánlott tartalom

Már 7,5 tonnánál jár a használt mobiltelefonokat visszagyűjtő kampány eredménye

A több mint 5 éve futó "Passzold vissza, Tesó!" kampányban mára 1111 gyűjtőpont részvételével, több mint 7,5 tonnányi használaton kívüli mobiltelefon gyűlt össze - közölte a KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért szerdán az MTI-vel.