Az organikus energiaital

Egy dolog, és csakis egyetlen egy dolog van, amire egy geeknek szüksége van. Nem a számítógép rajongó geekekről, vagy a könyvmolyokról beszélünk.

Itt most ugyanis bármelyikünk lehetne a téma – bármelyikünk, aki képes valamire szenvedéllyel órákon át figyelni.

Energiaitalokat iszunk. Nem vagyunk büszkék rá, de azért megtesszük. Mi próbáltuk már a Red Bull-t és a Monster-t is. Ezen kívül teszteltünk már alacsony szénhidráttartalmú és cukormentes változatokat is.
Na most, ha ön környezetvédelmi geek, akkor valószínűleg a legjobbat kapja. A Syzmo energiaital ugyanis az első 100 %-ban organikus energiaital. Ez tényleg így van – semmi mesterséges aroma, semmi mesterséges színezék, sőt, még egy icipici tartósítószer sem került bele.

A Syzmo weboldaláról kiderül, hogy nem csupán kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a többi energiaital, de több vitamin van benne, és édesítőként kék agavé nektárt kevertek hozzá.
A Syzmo ezen kívül tartalmaz guarana-t, yerba mate-t és koffeint, amely természetes módon kávéból származik.
Az italt a Whole Foods, az Exxon hálózataiban lehet kapni, valamint megrendelhető az Amazon-on is.

Ajánlott tartalom

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége. Az akciót minden évben március első szombatján tartanák meg azzal a céllal, hogy a közösségi összefogással a lehető legtöbb fát ültessék el.