Alakuló Közgyűlést tartott a Magyar Megújuló Energia Egyesület

2013. október 18-án megtartotta Alakuló Közgyűlését a Magyar Megújuló Energia Egyesület. Az alapító tagok a szakterület elismert képviselőiből, valamint az államigazgatás területén kimagasló eredményeket elért szereplők, akik valamennyien egyetértettek az Egyesület által kitűzött célokkal.

Az Egyesület működésének alapvető és meghatározó célja; a magyarországi viszonylatban megcélozható megújuló energiaforrások (különösen a villamos és hőenergia termelését szolgáló geotermikus, biomassza, napenergia, vízenergia és szélenergia), írja az energiacentrum.com.

– segítségével történő energiatermelés elősegítése, fokozása,

– segítségével történő villamos és hőenergia termelők,

valamint az ezen munkavégzéshez szükséges berendezéseket gyártók, forgalmazók lehetséges ösztönzése,

– az iparágaiban szolgáltatást végzők érdekeinek képviselete, valamint

– részarányának növelésével a mikró-  és makró környezetünk fokozottabb védelme, illetőleg az ezen munkálkodó természetes személyek, jogi személyek, továbbá jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek tevékenységének út-és iránymutatásokkal történő fokozott segítése, végezetül, de nem utolsó sorban,

– energiatermelése és fogyasztása gazdaságosabbá, olcsóbbá tételét segítő tényezők, körülmények felkutatása, megismertetése.

Érdeklődhet az egyesülettel kapcsolatban az alábbi e-mail címen:

magyarmegujuloenergia@gmail.com

Ajánlott tartalom

A zöldenergia a jövő a gazdaságban, az iparban és a közlekedésben is

A zöldenergia a magyar gazdaság jövője a háztartásokban, a közlekedésben és az iparban egyaránt - mondta a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. igazgatósági elnöke vasárnap a társaság Facebook-oldalára feltöltött videóban.