A nők kedvelt ékszerei – másképp

A növényeket esszük, isszuk, gyógyszerként használjuk és lakásainkat díszítjük velük, akkor miért ne hordhatnánk őket kiegészítőként?

Colleen Jordan amerikai ékszer tervező úgy gondolta a növény igenis divatos és létrehozott egy hordható „virágcserepecskékből” álló igen egyedi kollekciót. Az apró cserepek 3D nyomtatóval készülnek, bármilyen színben kaphatók és miniatűr csírákkal, kaktuszfélékkel vagy virágokkal tölthetők. Az ékszerek a webshop-ból vásárolhatók, vagy egyedi elképzelés alapján rendelhetők írja az shtrend.hu. A fülbevalót, brosst, vagy nyakláncot növény nélkül kapja meg a megrendelő, a virágról magának kell gondoskodnia. Az ültetéshez és gondozáshoz kap egy leírást az ékszer mellé.

ékszer

ékszer

ékszer

ékszer

Ajánlott tartalom

Kiemelt segítséget kap három vármegye a zöld átálláshoz

A Környezeti és energiahatékonysági operatív program plusz (Kehop plusz) forrásaiból mintegy 110 milliárd forint jut a három leginkább környezetszennyező gazdaságú vármegye zöld átállásának kiemelt támogatására - jelentette be a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium közlekedési, környezeti és energiahatékonysági fejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkára kedden Egerben.