Kezdőlap / Technológiák / Zöld autó / Hibrid meghajtás / A Kia is képviselteti magát Frankfurtban
Tudj meg többet: Hibrid meghajtás

A Kia is képviselteti magát Frankfurtban

Néhány napja már érintettük az idei Frankfurt-i autókiállítást, ahol a korábban említett Hyundai mellett a Kia is be fogja mutatni új hibridjeit.

A Kia kiállítja a 2010-es Sorento hibrid változatát, melynek motorja kettős turbófeltöltős 1,6 literes négyhengeres dízelmotor, párosítva egy elektromos motorral, no meg 161 lóerővel. A teljesen új, öt vagy hét üléses Kia Sorento SUV hosszabb, és alacsonyabb, mint az eredeti változata. Fényesebb megjelenést biztosít és az aerodinamikája is kiváló. A részleteket biztosan megismerhetjük Frankfurtban.

Az új Kia Cee’d hibrid is megtekinthető lesz szeptember 17-étől Franfurt-ban, mely a cég legjobban fogyó modellje Európában. Az autó motorja 1,6 literes, négyhengeres. A Cee’d külső és belső designja is megújult, és olyan finomságokkal bővítették az alapfelszereltségét, mint például az új stílusú kormány és sebességváltó kar, a vadiúj műszerfal világítás, az új központi audio-rendszer és a kétzónás klímaberendezés.

Kia Sorento

A Kia Frankfurt-i listája kiegészül a Kia Venga mini autóval, ami elérhető dízel és start-stop kombóban is, akárcsak a Forte LPI Hybrid, melyet ugyan Koreában gyártanak, de Európában tesztelnek.

Ajánlott tartalom

Újabb elektromos jármű pályázat érkezik

Pályázatot írnak ki októberben elektromos rásegítésű kerékpárok megvásárlására, a keretösszeg 1 milliárd forint - jelentette be Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára kedden Budapesten sajtótájékoztatón.