6 saját készítésű meglepetés a Valentin napra

Valentin napra a bevett ajándékötlet a virág, csokoládé és képeslap. Ám íme néhány javaslat, ha inkább valami különleges aprósággal készülnél kedvesednek Valentin nap alkalmából.

Kesztyű okostelefonhoz
Az érintőképernyő jó móka lehet, hacsak nem röpködnek a mínuszok odakinn és szöveges üzenetet szeretnénk írni. Ebben az esetben jó ötlet lehet az okostelefonra tervezett SMS-ező kesztyű. Nincs is másra szükséged, mint egy pár kesztyűre és némi vezetőképes cérnára, valamint pár öltésre oda, ahol az ujjad a legjobban érintkezik a kesztyűvel és a smartphone képernyőjével, és máris gondoskodtál arról, hogy kedvesed ujjai akkor se fázzanak, ha éppen üzenetet ír Neked.

kesztyű

Fényképezőszíj nyakkendőből
Egy régi nyakkendőből egy pár kulcstartó-gyűrűvel és néhány öltéssel te is semmi perc alatt egy stílusos kameraszíjat készíthetsz, hogy szíved választottja zavartalanul hódolhasson hobbijának.

nyakkendő

Fotel raklapból
Ezzel az ötletes, új bútordarabbal igazán meglepheted a párod. Nem kell más hozzá, mint egy raklap, melyet viszonylag könnyű beszerezned, valamint néhány párna, melyeket akár magad is elkészíthetsz textilből és szivacsból.

raklap fotel

Magazin-ülőke
Ezzel az ajándékötlettel két legyet üthetsz egy csapásra: rendet rakhatsz a régi magazinjaid között és egy praktikus kis ülőkével is megörvendeztetheted a kedvesed. Csak tornyozz fel néhány példányt a kedvenc magazinsorozatodból, tegyél a tetejére egy jópofa párnát, majd rögzítsd övekkel.

magazinokból ülőke

Fülhallgatótartó spulniból
Hogy szíved választottjának fülhallgatói mindig csomómentesek legyenek, íme ez a praktikus ötlet. Csak egy fa cérnaspulnira és egy fúróra van szükséged, és máris megvan a saját készítésű fülhallgatótartó.

fulhallgató tartó

Gyűrű vezetékből
Némi régi vezetékből Te is ötletes gyűrűt készíthetsz kedvesednek.
gyűrű

Ajánlott tartalom

Súlyos környezeti pusztítást okozhatnak a tengeri hajózásra alkalmatlan orosz tartályhajók

Súlyos környezetpusztítást idézhet elő Oroszország azzal, hogy a tengeri hajózást szabályozó előírásoknak nem megfelelő olajtankereket használ a Balti-tengeren - figyelmeztetett Tobias Billström svéd külügyminiszter a The Guardian című brit napilapnak adott, csütörtökön megjelent interjúban.