5 milliót nyerhet a Velux pályázatán

Nagyobb és szellősebb házat szeretne? Itt a lehetőség, hogy most régi padlásterét tágas és napfényes otthonná varázsolja, méghozzá 5 millió forint segítségével.

Jön a tavasz, ilyenkor mindannyian szeretjük kicsit feldobni a lakóterünket. A VELUX Magyarország Kft. segítségével Ön most egészen nagyot dobhat: ha megtervezi padlástere tetőtérré alakítását, és megnyeri pályázatunkat, most megvalósíthatja álmait!

Nyerjen tőlünk 5 millió forintot, melyből építész segítségével megterveztetheti és profi szakemberekkel kivitelezheti az elképzeléseit. Lesz új gyerekszoba, tágasabb hálószoba, vendégszoba, még egy fürdőszoba vagy bármilyen más helyiség, amelynek eddig csak nagyobb házba való költözéssel vagy a ház kibővítésével látta lehetőségét. Ha felköltözik, nem kell megválnia a szeretett családi fészektől, és a kert is megmarad akkorának, mint eddig. Jól hangzik, ugye?

Mit tegyen, hogy eséllyel pályázzon az 5 millió forintra?

velux.hu

1. Regisztráljon a pályázati adatlap kitöltésével. Az itt szereplő nyilatkozatok mindegyikét el kell fogadnia az érvényes pályázathoz.

2. Készítsen fotókat és videót az egész családról és a családi házról (családi ház külső, utca látkép, padlástér, fölszinti lakótér különböző helyiségei)!. Kérjük, a család minden tagja néhány szóban mutassa be magát a videóban!

Fotó kiterjesztés: .jpeg, .tiff, .png

Video kiterjesztés: .mp4, .wav, mkv, .avi,.mpeg, .mov

​3. Készítsen tervet a tetőtérről: alaprajzzal és helyiség beosztással

(kézzel készített vázlat/rajz, ill. ha a tervezés már előrehaladott állapotban van, építész által készített tervrajz)

Elfogadott elektronikus formátum: ​.jpeg, .tiff, .pdf, .doc

​4. Írja le néhány sorban a tervezett felújítást, kapcsoljon hozzá egy időtervet

(mikorra tervezi a munkálatokat, hogyan képzeli az időzítést)

​Elfogadott elektronikus formátum: ​.jpeg, .tiff, .pdf, .doc

​5. Készítsen fotómontázst

(internetről, lakberendezési magazinokból kiválogatott fotók segítségével), melyből kiderül, milyen helyiségeket, milyen stílusban rendezne be

​Elfogadott elektronikus formátum:.jpeg, .pdf, .doc, ppt

​6. Röviden indokolja meg, miért az Ön pályázatát válasszuk!

Elfogadott elektronikus formátum: ​.doc

​7. Készítsen pénzügyi tervet a tervezett felújítás megvalósítására, és igazolja a szükséges pénzügyi források elérhetőségét nyilatkozat formájában

Elfogadott elektronikus formátum: .doc, .xls

Bővebb információt itt kaphat.

Ajánlott tartalom

500 ezer forintos, komplett napelemes rendszert dobtak piacra

Az amerikai Zendure új AIO 2400 csomagja teljesen integrált erkélynapelemes rendszert kínál 800 watt teljesítménnyel, könnyű telepítéssel és intelligens vezérléssel.